Modalitati de plata

Plata produselor se poate face in urmatoarele moduri:

ONLINE CU CARD: Puteti efectua plata online cu cardul in conditii de sigurant deplina. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, vok.ro foloseste serviciile MobilPay/Netopia. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele mobilpay, vok.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra

RAMBURS: Coletele trimise prin curier rapid vor fi livrate direct la adresa indicată cu plata la curier în momentul recepției.

TRANSFER BANCAR: Datele necesare operatiunii sunt:

* beneficiar: SC VOK Brand Distribution Srl

* cod unic inregistrare: RO18964734 * nr. reg. comertului: J17/1376/25.08.2006

* cont: RO96BTRL04401202565762XX

* Banca Transilvania – Agentia Tei Bucuresti

TERMENI DE LIVRARE ȘI GARANȚIE: Produsele sunt livrate in ambalajul original, insotite de factura fiscala si asigurate pe durata transportului.