ST. MORIZ un autobronzant care nu se ia pe haine

Daca ai nevoie de un autobrozant de calitate care nu se ia pe haine atunci ai ajuns unde trebuie. Autobronzantele ST.MORIZ ofera o gama diversificata de autobronzante cu uscare rapida, bronzare graduala, gel, spray, ulei, lotiune.

In cele ce urmeaza vom prezenta cateva caracteristici pentru fiecare tip de autobronzant in parte.

ST. MORIZ AUTOBRONZANT GEL

ST.MORIZ Velvet Finish Tanning GEL – Acesta vine in 2 variante Dark (Inchis) si Medium. Acest gel autobronzant nu are culoare de contur si astfel nu necesita spalare dupa cele 4-6 ore de la aplicare/activare.

 

 

ST. MORIZ AUTOBRONZANT SPUMA

ST. MORIZ 5 IN 1 TANNING MOUSSE – Acesta vine in 2 variante Dark (Inchis) si Medium. Acest autobrozant sub forma de spuma are culoare de contur si astfel dupa cele 4-5 ore de la aplicare/activare necesita inlaturarea acestei culori de contur printr-un dus fara sapun, gel de dus etc si cu apa calduta.

 

 

ST. MORIZ AUTOBRONZANT SPRAY

ST. MORIZ FAST RESPONSE TANNING MIST – Acest autobrozant sub forma de spray are culoare de contur, insa ofera si o bronzare rapida graduala, pentru a obtine un bronz natural de slaba intensitate este nevoie de 1 ora, pentru un bronz mediu 2 ore si pentru un bronz intens este nevoie de 3 ore. Asemenea dupa aplicare/activare necesita inlaturarea culorii de contur printr-un dus cu apa calduta.

Aceste 3 autobronzante fac parte din linia ADVANCED PRO FORMULA. Pentru a obtine bronzul dorit, uniform si fara sa ramana pe haine va recomandam sa folositi produsele conform cu instructiunile si sa alegeti produsul care vi se potriveste cel mai mult. Vom revenii intr-un articol viitor si cu prezentarea sumara a autobronzantelor din linia PROFESSIONAL dar si cu un film de prezentare legat de modul de aplicare a autobronzantelor cu manusa speciala. Asemenea daca aveti nevoie de informatii aditionale va rugam sa ne lasati un comentariu si in cel mai scurt timp vom revenii cu un raspuns.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *