VIDEO: Cum se aplica corect, fara urme, autobronzantul

Pentru ca am fost intrebati de foarte multe ori cum se poate obtine un bronz perfect fara urme, dorim sa va prezentam un video care sa va ajute ori de cate ori va decideti sa folositi autobronzantele ST.MORIZ.

In acest video se folosesc urmatoarele produse: Autobronzantul ST.MORIZ 5in1 Spuma, pentru exfoliere ST. MORIZ Exfoliating Body, ST. Moriz Enhancer iar pentru aplicare Manusa ST. MORIZ. Produsele sunt disponbile in magazinul nostru online, unde puteti gasi intreaga linie de autobronzante si accesorii.

1. Exfolierea cu ST. MORIZ Exfoliating Body sau cu un alt produs de scrub care iti este la indemana.

2. Se hidrateaza zonele uscate ale pielii (genunchi, picioare, coate si glezne) cu ST.MORIZ Enhancer sau cu o alta crema hidratanta, si se lasa sa se usuce.

3. Se recomanda pentru aplicare manusa ST. MORIZ, insa puteti folosi si un alt dispozitiv care sa permita o aplicare usoara fara sa va patati palmele. Autobronzatul se aplica printr-o miscare circulara, pentru o aplicare uniforma, va ajuta si culoarea de control.

Evitati contactul cu apa in timpul activarii bronzului. In acelasi timp va recomandam dupa 4-6 ore sa indepartati culoarea de contur cu apa calduta cu sapun, gel de dus normal.

Daca aveti nevoie de alte informatii va asteptam cu drag comentariile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *